Maak zelf je sigaretten

bespaar €1600

Gratis levering vanaf €75

* bij 1 pakje per dag op 1 jaar

Thuislevering
Orders raadplegen via account
Divers aanbod

Handmatige sigarettenmakers kopen

Een handmatige sigarettenmachine kopen, is de juiste keuze wanneer je jouw eigen sigaretten wil maken. De producten die we aanbieden zijn stuk voor stuk duurzame sigarettenmachines van bekende merken zoals Mascotte, Top-O-Matic en Powermatic. Wil je je eigen sigaretten maken en zo een pak geld uitsparen? Ontdek onze modellen aan uiterst schappelijke prijzen.

 

Koop een handmatige sigarettenmachine en bespaar jaarlijks 1600 euro

Handmatige sigarettenmachines bij ons kopen is een fluitje van een cent. Via onze webshop kan je makkelijk de sigarettenmachines van jouw keuze toevoegen aan jouw winkelmand. Daarnaast kan je eens jouw bestelling geplaatst is, steeds in het orderoverzicht van jouw account de status van jouw bestelling raadplegen. Ben je naast sigarettenmakers ook op zoek naar vloei en tips om jouw sigaretten extra smaak te geven? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!

De absolute goudhaantjes onder zowel handmatige als elektrische sigarettenmachines

Naast de handmatige sigarettenmachines om aan te kopen, bieden we ook de elektrische varianten aan. Deze bieden een nog hoger gebruiksgemak waarbij het maken van sigaretten sneller gaat dan ooit. Zo is de Powermatic 4 Plus slechts een van onze favorieten die we aan onze klanten met groot enthousiasme aanbevelen. Met zijn grote tabakshopper kan je in een beweging vlot jouw sigaretten beginnen maken zonder dat je de tabakshopper telkens moet aanvullen. Ben je eerder op zoek naar het absolute topmodel van Powermatic? Dan is de Powermatic 3 Plus dé sigarettenmachine die je in huis moet halen.

 

Koop je sigarettenmachine bij ons

Smoking Paradise is jouw place to be voor de aankoop van jouw nieuwe sigarettenmachine. Bestel jouw sigarettenmaker naar keuze en ontvang deze makkelijk en snel bij jou thuis. Heb je nog vragen over een specifiek product? Stuur ons gerust een mail naar info@smokingparadise.be.

Kies categorie

Elektrische Sigarettenmakers

Handmatige Sigarettenmakers

Powermatic

Rokeraccessoires