Maak zelf je sigaretten

bespaar €1600

Gratis levering vanaf €75

* bij 1 pakje per dag op 1 jaar

Thuislevering
Orders raadplegen via account
Divers aanbod

Elektrische sigarettenmaker

Wanneer je op zoek bent naar de eenvoudigste manier om perfect opgevulde sigaretten te maken, dan is een automatische, elektrische sigarettenmaker kopen de oplossing. In onze shop bieden we de kwaliteit van Powermatic aan. De reden waarom je een automatische en elektrische sigarettenmachine van dit merk zou kopen? Die is simpel: Powermatic staat sinds jaar en dag garant voor de meest duurzame elektrische sigarettenmakers die je vandaag op de markt kan kopen.

 

Het gemak en de snelheid bij aankoop van een elektrische sigarettenmaker

Wil je een stap verder gaan dan een handmatige sigarettenmaker? Een elektrische sigarettenmaker aankopen heeft als groot voordeel dat, door de automatische sturing, jouw sigaretten perfect worden opgevuld. Bovendien bespaar je bij de aankoop van een elektrische sigarettenmaker bij Smoking Paradise, ten opzichte van de handmatige varianten, ook een hoop tijd. Een elektrische sigarettenmaker kopen is dan ook alleen maar een win-situatie.

Powermatic: elektrische sigarettenmachines om ù tegen te zeggen

De Powermatic automatische sigarettenmakers – ook wel de Zorr Powermatic genoemd – zijn elektrische sigarettenmakers met een excellente reputatie om aan te kopen. Powermatic onderscheidt zich van de concurrenten door zijn gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Bovendien is ook het gepatenteerde injectiesysteem één van de belangrijkste factoren waardoor de sigarettenmakers van dat bedrijf zo gegeerd zijn om te kopen.

 

Powermatic 2 Plus: ouder maar nog steeds in shape

De Powermatic 2 Plus is een iets ouder model in de Powermatic-lijn, maar daarom niet minder populair wanneer je je eerste automatische en elektrische sigarettenmachine wil kopen. Naast zijn volledige elektrische werking en eenvoud in gebruik, heeft het ook een revolutionair koelsysteem dat Powermatic ook in zijn nieuwste modellen succesvol heeft geïmplementeerd.

 

Powermatic 3 Plus: de parel onder elektrische sigarettenmakers

De Powermatic 3 Plus is de machine waar de filosofie van Powermatic perfect samenkomt. Deze elektrische sigarettenmachine maakt het mogelijk dat je sigaretten kan maken met een eenvoudige druk op de knop. Door zijn drie verschillende dichtheidsstanden is het ook meteen de meest geavanceerde automatische elektrische sigarettenmaker die op de markt te vinden is.

 

Powermatic 4 Plus: een automatische topmachine voor een toegankelijke prijs

Het kleinere, maar daarom niet minder indrukwekkende broertje van de Powermatic 3 Plus, is de Powermatic 4 Plus. Dankzij zijn grote tabakshopper is dit de ideale elektrische machine om aan te kopen indien je niet op zoek bent naar de extra functionaliteiten van de Powermatic 3 Plus.

Kies categorie

Elektrische Sigarettenmakers

Handmatige Sigarettenmakers

Powermatic

Rokeraccessoires

Bestel jouw sigarettenmachine en krijg het zonder zorgen thuis geleverd

Door een automatische sigarettenmaker bij ons te bestellen, bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens een hoop geld. Met de absolute toppers zoals de Powermatic 4 Plus en de Powermatic 3 Plus in ons gamma koop je gegarandeerd een elektrische sigarettenmachine die qua duurzaamheid en functionaliteit onevenaarbaar is. We assisteren je graag bij jouw volgende aankoop. Stuur ons dus gerust een mail naar info@smokingparadise.be.